Ohjeet

Ratsukon käyttöohjeet

Käytössämme on Varauskalenteri Ratsukko, jonka kautta saat varattua tunnit helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain. Varataksesi paikan tunnille, jossa on tilaa, tulee sinun kirjautua Ratsukkoon. Jos tarvitset apua varauksissasi niin olethan yhteydessä tallille.

Kirjauduthan tallilta saamillasi ensikirjautumistunnuksilla Ratsukkoon. Älä luo uutta tunnusta, sillä sinulle on varattu jo tunnit ensikirjautumistunnuksen alle.

Katso ohjeet varauskalenteri Ratsukkon käyttöön ja toimi niiden mukaisesti.

Jos tulet ensimmäistä kertaa ratsastamaan tallillemme, soita ja varaa tunti. Näin saamme sinulle oikean ryhmän ratsastustasoosi ja -kokemukseesi nähden.

Tuntien peruutukset tulee tehdä aina peruutussääntöjen mukaan, viimeistään edellispäivänä klo 12 mennessä. Varauskalenterin kautta peruutusta ei voi tehdä tunnille myöhemmin. Nämä peruutukset tehdään soittamalla suoraan tallille.

Jos varaat tunnin samalle päivälle 5 tuntia ennen sen alkua, muuttuu kalenterissa Varaa- painike Soita- painikkeeksi ja tunnin varaus tapahtuu soittaen. Tämä siksi, että tallilla osataan huomioida lyhyen aikavälin varaukset ja myös ratsu ehditään vielä varaamaan sinulle.